Бившият здравен министър определи проверките, назначени от служебния здравен министър д-р ,

...
Бившият здравен министър определи проверките, назначени от служебния здравен министър д-р ,
Коментари Харесай

Петър Москов: Назначените проверки от Стойчо Кацаров са атака срещу българското здравеопазване

 Бившият здравен министър дефинира инспекциите, назначени от служебния здравен министър д-р, като офанзива против българското опазване на здравето.

" Действително има злоупотреби с клинични пътеки, само че това по никакъв метод не оправдава дейностите на Министерството на здравеопазването, тъй като офанзивата, инспекциите, тормозът е против огромните държавни и академични лечебни заведения, които изнесоха рецесията с ковид. Тези лечебни заведения, които се ревизират сега, те изнесоха всичко, тъй като от общо 340 лечебни заведения в страната, 50 понесоха този удар и го направиха с чест. Да удряш и биеш единствения си работен кон е не просто недалновидно, това е неуместно ", каза лекарят в предаването " Тази заран ".

Той разгласи още че през вчерашния ден Министерство на здравеопазването е спряло парите за нов скенер на болница " Св. Анна ", иронизирайки, че евентуално това е част от проекта за подготовка за нова четвърта вълна на ковид.

" От една година ние се борим за нов скенер, остарелият е на 15 години. Тези пари първо бяха спрени преди 2 месеца, а през вчерашния ден си ги взеха. Вероятно това е част от проекта за подготовка на лечебните заведения за новия удар ", съобщи Москов.

Бившият здравен министър се обърна и към доктор, казвайки, че в случай че той не е атакувал в съда пръстовия идентификатор, препоръчан по време на неговото ръководство като метод за регистрация при постъпване в лечебно заведение, в този момент Кацаров не би се чудил дали в реалност е бил в болница, или не.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР